Rosio Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 wczoraj zlozylem kumplowi kompa na abicie i bartonie 2500+ i co drugie uruchomienie wystepuje zwis w/w urzadzen, wtedy trzeba restert i potem jest ok, po kolejnym restarcie znowu zwis wiec znowu tzreba zrestartowac i znowu jest ok i tak w kolko :roll: stery do mobo oryginalne z plytki (zmieniane tez na 3.13 ale bez zmian) system swiezo zainstalowany BTW kiedys czytalem ze krtos mial podobny problem ale nie moglem znalezc tego topicu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Zobacz w menegerze urzaden czy nie ma wykrzyknika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 mam to samo koles na abicie lecz pod intela tez ma to samo nie mam pojecia co z tym zrobic :evil: pierdzielony abit NIGDY WIECEJ !!! SOLTEK RULEZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 na moim abicie jest wszystko ok :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 mozliwe ze to przez bios. aktualnie jade na 10beta4x4 czy ktos ma te problemy na innych biosach niz 10? rosio z jaki ty masz bios ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 problem rozwiazany kumpel odwrotnie podpial kalwaiture i mysz 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 dziwne bo ja mam dobrze podlaczone a mam taki problem ! jakies pomysly ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...