B4rt3z Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 odpalilem nowego speedfana i widze ze mi pokazuje temp na hdd i zastanaiwam sie gdzie jest jakis czujnik. a poza tym to ta ostania temp czego dotyczy, bo ta wyzej to chyba wewnatrz obudowy Standardowy program do MSI (PCALert) pokazywal mi tylko 2 temp (proc i obudowa) i nie wiedzialem ze mam gdzies wiecej czujnikow Moze mi to ktos wyjasnic bo mam totalne zacmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wiekszosc nowych plyt ma taki czujnik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Odczyt przez SMART (takie cos w dysku) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 jak zobaczysz na ktoryms czyjniku np 83 stopnie (u mnie tak jest na przyklad) to od tego momentu tego czujnika nie bierz pod uwage, chyba ze widziales to przez ok 1,5 sek i potem zgasl monitor i komp sie wylaczyl:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a u mnie po odjieciu 1008 pokazoje dobra temp :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Skad Wam pokazuje temperature obudowy ? Nie jest to czasami temperatura chipa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja mam chipa, procka i jeshcze ejden na plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :arrow: sorry, jaka jest najnowsza wersja speedfan'a, bo ja uzytkuje 4.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Skad Wam pokazuje temperature obudowy ? Nie jest to czasami temperatura chipa ? Nie wiem jak na innych plytach, ale na Epoxie, to jest osobny termistorek, ponizej PCIow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :arrow: sorry, jaka jest najnowsza wersja speedfan'a, bo ja uzytkuje 4.2Nie wiedzialem, ze jest juz 4.2 ja uzywam 4.02 i nie jest mi potrzebna nowsza bo mam wszystko czego potrzebuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :arrow: sorry za pomylke, wpadki sie zdarzaja. oczywiscie chodzilo o 4.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :arrow: sorry za pomylke, wpadki sie zdarzaja. oczywiscie chodzilo o 4.02 Ja mam 4.05 od jakiegos miesiaca, albo dluzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 To chyba na dysku bo plyta ma juz troche , to jest jeszcze kt133A, a z obudowy mam chyba dwa czujniki , tzn jeden pokazuje cos kolo 33 (jest to chyba temp chipa) a druga 22 i przewaznie zmienia sie o jeden stopien w jedna albo druga strone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...