BrunetWieczorowaPora Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ciekawe jak chcesz przeniesc caly temat do innego tematu szczegolnie ze nie masz do tego uprawnien. inne filmy nie sa wyjatkowe ? mam takich filmikow cala plytke nagrana ... echhh zreszta nie chce mi sie komentowac => dorosnij ... mialem na mysli jedynie link do filmiku i czynnosc wykonana przez moderatora po uprzednim powiadomieniu go o tym - zle zinterpretowales moje slowa : ) poza tym zapomniales podziekowac akademii filmowej za przemowienie : ))) cas tego topicka jest policzony hehe przez nas dwoch : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 po co az nowy temat ? filmik staaary filmik slaby .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 BrunetWieczorowaPora :arrow: dostajesz ostrzeżenie za całokształt. Rób tak dalej, a szybko zakończymy naszą znajomość... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...