uff...AR Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 najszybciej to przejdz to katalogu gdzie masz klienta i napisz cat state.sah | grep prog= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 najpierw wpisuje "cat state.sah" a póżniej grep prog=??? moze skozystam bo oddaje pozyczony dysk i chyba odple tego knoppixa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Wpisujesz dokladnie to co uff...AR podal: cat state.sah | grep prog=Wszystko naraz oczywiscie, po tym enter i masz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 aha myslalem ze to | znaczy ze osobno :D wiecie nic siue nie znam na linuxie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 aha myslalem ze to | znaczy ze osobno :D wiecie nic siue nie znam na linuxie :Dproponuje Ci zdobyć jakieś podstawy, np poczytać to: http://www.linux.pl/?id=article&kategoria=...a79f18d3ed7aad1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 pisze z knoppixa bo nie mam dysku, zaczynam doceniac ten system seti liczy juz mam 2 %:D co do tej stonki to zagulam jak bede mia; winde bo teraz mam mala rozdzielczosc bo sie nie chce przestawic i zle mi sie czyta ale chetnie sie cos dowiem, jak juz mowilem jak tylko dostane swoj dysk to instaluje linuxa na stale :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jak zaoinstalwoac w knoppixie stery do grafy bo mi sie tnie strasznie ale nie chce sie instalwoac bo pisze ze nie jestem na rocie, a nie wiem jak sie zalogowac bo sie chyba nie da na tym przenosnym linuxie, sma sie loguje na knoppix i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wpisujesz dokladnie to co uff...AR podal: cat state.sah | grep prog=Wszystko naraz oczywiscie, po tym enter i masz .tak prawde mowiac to wystarczy "grep 'prog=' state.sah" :-) Grep tez umie czytac z pliku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...