zavader Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Witam! chcialem zapytac czy juz ktos kupowal procki na tej aukcji [lub poprzednich, od tego samego typka]: http://allegro.pl/show_item.php?item=20641901 http://allegro.pl/show_item.php?item=20641646 Wiec pytam - czy ktos juz probowal procki od tego srzedawcy? jak sie kreca i czy sa warte swojej ceny? Pozdrawiam zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 jak latwo zauwazyc gosciu juz sie w zyciu nasprzedawal (261 komentarzy), wiec zapewne i procki tez tam juz byly. ZAPYTAJ go jak sie te rocki kreca - jak zacznie krecic ze nie sprawdza bo nie ma czasu, albo ze 'procesory z tej serii moga chodzic na 3000MHz' lub cos w tym stylu to wiesz co to za gosc. Moim zdaniem sprzedajac 40 prockow nie bedzie mu sie chcialo siedziec i testowac. Tak czy inaczej cena zla nie jest nawet jak na slabe procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wlasnie.... KOles mowi [cytuje] Wszystkie są z jednego opakowania więc sięwszystkie kręcą sprawdziłem kilka wyrywkowo i są super Wiec nie wiem co mam myslec, w pierwszym mailu napisale "Zalezy od plyty glownej"... Sam nie wiem co myslec. Cena dobra, sam jestem z wawy wiec procka moge odebrac osobiscie... Ale czy te procki dorownaja krostremu :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Za tak wysoką cenę to wolałbym kupić np. Duron'ka 1400/1600/1800 i jakieś wypasione chłodzenie do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Chlodzenie to ja juz mam wypasione... zalmanka 7000A AlCu... To tylko kwestia procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wlasnie.... KOles mowi [cytuje] Wszystkie są z jednego opakowania więc sięwszystkie kręcą sprawdziłem kilka wyrywkowo i są super Wiec nie wiem co mam myslec, w pierwszym mailu napisale "Zalezy od plyty glownej"... Sam nie wiem co myslec. Cena dobra, sam jestem z wawy wiec procka moge odebrac osobiscie... Ale czy te procki dorownaja krostremu :)?? jak sa z jednego opakowania to powinny sie krecic tak samo jesli sprawdzil kilka ;] a pewnie napisal ci ze musisz miec dobra plyte bo pewnie dostaje dziennie 100 maili typu: jak sie te procki kreca? od kolesi ktorzy maja asrocka k7vt2 i mysla ze na nim zrobia z 1400@2500 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 A to dobre KaZi! Procki nigdy nie kreca sie tak samo, od razu widac ze zbyt wiele nie testowales. Nawet w jednej foremce procki z kolejnymi numerami seryjnymi moga sie zupelnie inaczej podkrecac. Co prawda duze jest prawdopodobienstwo zblizonego krecenia sie takich prockow, jednak roznice bywaja takie ze jeden egzemplarz chodzi np na danym napiecu w 3dmarku, drugi nawet nie laduje windy. sprzwdzenie kilku nic nie znaczy - gosc przeciez nie powiedzial jakie DOKLADNIE wyniki osiagnal - dla niego dobrym kreceniem moglo byc ustawienie wyzszej o 10MHz magistrali. Wcale nie musi taka byc, ale przeciez moze. Nikt gosciowi nie zabroni pisac to co uwaza za stosowne. Wiele juz widzialem aukcji, gdzie bylo napisane: 'super seria chodza nawet na 3600MHz na dobrym chlodzeniu'. Zeby miec pewnosc trzeba wziac procka i pobawic sie nim pol godziny - inaczej pisanie takich rzecyz jest pozbawione sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 a można zrobić tak żeby poprosić kolesia, że jak będzie wysyłał procka to żeby sprawdził czy się dobrze kręci (np. żeby go pokręcił o >400 mhz) ;] no i chyba serie też tam są podane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...