kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a ja myslalem ze to ASUS jest na 1 miejscu a po nim ECS co do ilosci sprzedanych plyt a na 3 miejscu daleko odstaja GIGABYTE tak dzisjak gdzies czytalem 1. ASYS 7,73 mln sztuk 2. ECS 7,6 mln sztuk 3. GIGABYTE 2,23 mln sztuk nawet tak na www.tweak.pl jestnapisane nie wiem, czy czytalem akurat TEN artykul, ale czy nie chodzilo o najwyzsza WARTOSC sprzedazy? moge sie mylic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Nie piszcie że ECS'y są do [gluteus maximus] bo to nic nie zmieni. a wlasnie, ze bedziemy tak pisac, jesli uratujemy w ten sposob choc jednego biedaka przed kupnem tego pRODUKTU to bedzie SUKCES Te ECS'y jednak wcale nie są takie straszne. Wydaje mi się, że przy odrobinie wysiłku wykwalifikowanej osoby prawie każdego ECS'a da się zmusić do stabilnej pracy. Od czasu kiedy do tego zmusiłem K7S5A zaczynam wierzyć w rzeczy niemożliwe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Te ECS'y jednak wcale nie są takie straszne. Wydaje mi się, że przy odrobinie wysiłku wykwalifikowanej osoby prawie każdego ECS'a da się zmusić do stabilnej pracy. Od czasu kiedy do tego zmusiłem K7S5A zaczynam wierzyć w rzeczy niemożliwe.... pewnie masz racje, ale powiedz sam, na ile PLN wyceniasz czas spedzony przy tym uRZADZENIU? oplacalo sie? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Nie piszcie że ECS'y są do [gluteus maximus] bo to nic nie zmieni. a wlasnie, ze bedziemy tak pisac, jesli uratujemy w ten sposob choc jednego biedaka przed kupnem tego pRODUKTU to bedzie SUKCES Te ECS'y jednak wcale nie są takie straszne. Wydaje mi się, że przy odrobinie wysiłku wykwalifikowanej osoby prawie każdego ECS'a da się zmusić do stabilnej pracy. Od czasu kiedy do tego zmusiłem K7S5A zaczynam wierzyć w rzeczy niemożliwe.... Tylko nalezy sie zastanowić czy gra jest warta świeczki. Ale przyznaję że po uruchomieniu takiego produktu jak ECS zostaje satysfakcja :P Jednak to nie wszystko bo trzeba sobie postawic następne pytanie czy jeśli w przyszłości wymienię kartę grafiki, dołożę ramu, wymienię procka... czy problemy się nie powtórzą czy i tym razem da się zmusić go do stabilnej pracy??? :roll: Rafał napisałeś że to wina karty Intel ale czy ja mam być zależny od płyty głównej wydaje mi się że nie założę się że gdybyś tą kartę włożył do swojej płyty głównej zamiast Radeona wszystko śmigało by aż miło (może wolno ale stabilnie!!!) a na ECSie niestety nie chce więc trzeba się porządnie zastanowić przed kupnem jakiegokolwiek ECSa. Mimo wszystko jednak jeszcze raz GRATULUJE!!! Jestem pod wrażeniem :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Te ECS'y jednak wcale nie są takie straszne. Wydaje mi się, że przy odrobinie wysiłku wykwalifikowanej osoby prawie każdego ECS'a da się zmusić do stabilnej pracy. Od czasu kiedy do tego zmusiłem K7S5A zaczynam wierzyć w rzeczy niemożliwe.... pewnie masz racje, ale powiedz sam, na ile PLN wyceniasz czas spedzony przy tym uRZADZENIU? oplacalo sie? :mrgreen: Jako, że był to mój kolega pifko mi w zupełności wystarczy... I oczywiście jeszcze do tego dochodzi satysfakcja ja to dobrze zauważył Lagier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ale gdy coś kupujesz to nie po to, żeby w tym grzebac i zasatnawiacsie dlaczego komp wiesza sie co 5 min ;) . IMO marka jest dobra wtedy ,gdy mało jest egzemplarzy wadliwych - a czy to można powiedzieć o ECS?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ale gdy coś kupujesz to nie po to, żeby w tym grzebac i zasatnawiacsie dlaczego komp wiesza sie co 5 min ;) . IMO marka jest dobra wtedy ,gdy mało jest egzemplarzy wadliwych - a czy to można powiedzieć o ECS?? Nigdy nie powiedziałem, że ECS to dobra marka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...