Aki Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam Mam pewne pytanie... Czy jak wstawie pamiec DDR333 do kompa w którym jush siedzi pamiec DDR266, to czy kostki nie bede sie ze sobą gryzly (po zmniejszeniu magistrali do 266 af kors ;) )? Moze moje pytanie wydaje sie retoryczne, ale pragne sie upewnić, ponieważ dzisiaj jeden sprzedawca doradzal mi zeby takiego zestawienia nie stosowac, a drugi ze jak najbardziej wszystko bedzie dzialalo... No i troche mi namotali :P Aha... Moja plyta obsluguje ddr333 (max) :P Posdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 powinno być wszystko ok , choc niekiedy moga wystapic jakies problemy nieprzewidziane nie lepiej sprzedać ta jedną i kupić 512 w całosci albo 2x256 333 Mhz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ja miałem 333MHz i 400MHz więc podobna sytuacja i jakoś chodziły bez problemowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 A co z timingami? czy musialbym je konfigurowac na nowo czy moga zostac stare (ustawione przy kupnie kompa) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 powinno być wszystko ok , choc niekiedy moga wystapic jakies problemy nieprzewidziane nie lepiej sprzedać ta jedną i kupić 512 w całosci albo 2x256 333 Mhz ?? Co do sprzedania... To ile bym mniej wiecej za nia dostal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 nie ile bys dostal a ile ktos da ... zobacz ceny na allegro. timingi daj by SPD i bedzie chodzic na ustawieniach producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...