forest kila zbila Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam jutro mam zamiar kupic nowy dyskacz - samsunga 160/7200/8mb na starej acie. (sp1614N) do tej pory meczy mnie glosnawy barak III 40gb, nie bardzo przy tej przyjemnej okazji mam ochote przeinstaowywac sys, progsy, gry itd wiec pytam :-) jak przeniesc to wszystko na inny dysk? u mnie mam male c: wiec sporo progsow i gry leza na d, podobnie am zamiar to poukladac na nowym dysku z ta roznica ze partcycje beda wieksze,,, partycji mam 5 cel jest taki aby bezkolizyjnie przeniesc to wszystko na nowe wieksze partycje i zeby to wszystko dalej dzialo :-) Pozdro i z gory dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 system jakims narzedziem do klonowania (np. ghost), a reszte zwyklym copy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 tak myslalem, powinno dzialac. cos slyszalem o dedykowanych progsach do tego dla tego wlasnie pytam, jak by nie yblo rozwiązanie juz mam, dysk zamowilem i od jutra ciesze sie nieskrepowana przestrzenia po ktorej beda sobie mogly spokojnie chulac wszelkie dane cyfrowe :lol: Pozdro i dzieki :-) jak by nie bylo wciaz prosze o sugestie i przemyslenia ktore po drodze wskocza Wam do glowy heh ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...