Vincente Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam. Poszukuję programiku do odtwarzania DVD, z zanznaczeniem aby był : mały, w miarę bogaty w funkcje i co najważniejsze : FREEWARE :) Co byście polecili? Chodzi mi tu zwłaszcza o te mniej znane programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Darmowe oprogramowanie - Linkownia - mv2 player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ja używam PowerDVD 5 i teraz zainstalowałem sobie jeszcze WinDVD 5, to są najlepsze playery jeśli chodzi o odtwarzanie filmów, inne freewarowe badziewia już testowałem i szkoda zaśmiecać nimi niepotrzebnie kompa :wink: a jak już to z darmowych według mnie dobry jest Zoom Player v3.30 a zassać można go stąd http://www.inmatrix.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 NVDVD 2.55 - najlepszy wg mnie ale nie darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ten MV2 Player jest swietny! Jeszcze nie spotkałem się z playerem, który by posiadał tyle opcji i do tego był za darmo :) Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...