Bahor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hi, Na mojej plycie jest kata dzwiekowa 5.1 ale aby uruchomic dzwiek 5.1 trzeba dokupic S-Bracket Tam sa dwa wyscia Line-Out i moje pytanie brzmi: Czy musze kupowac to cos (za ponad 40 zl) czy moge sam sobie zrobic te dwa wyjscie z zakupionych gniazd mini-jack i podpiac pod MoBo. Wydaje mi sie, ze tak mozna zrobic, ale ten sledz jest od tylu zabudowany i nie wiem, czy nie ma tam jakiegos ukladu, albo innego p.i.e.r.d.o.l.n.i.k.a Moze na necie jest gdzies takowy schemacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 widziałem identyczny s-bracket do FIC'a za 14 zeta, jak znajde gdzie to zapodam link :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ja tez bym prosli o jakis namiar na ten S-Bracket do FIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...