Fireblade Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 witam:) temat jest poswiecony kultowej grze Terror From The Deep:) prosze o opinie na jej temat:) prosze sie tez dzielic wspomnieniami z tej gry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 gra trzyma niesamowity klimat pewnie tak jak jej poprzednik X-COM Enemy Unknown:) ja mam jedno pytanko do fanow tej gierki. nie ma ktos przypadkiem spolszczonej wersji TFTD bo ja sciagnolem sobie wczoraj wersje pod Windowsa zajmuje ok 60 MB i ma animacje i zajebiste intro, oczywiscie klimat pozostaje ten sam ale potrzebuje 4 pliki ze spolszczonej wersji i bede sie mogl cieszyc polska wersja:) Szukalem na googlu i gdzie sie tylko da ale nie znalaslem polskiej nakladki na TFTD tylko do EU:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ja tam wole UFO: Enemy Unknown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...