Skocz do zawartości
stranger

najpopularniesza karta graficzna waszym zdaniem to???

Rekomendowane odpowiedzi

naj pop to są "dżiforsy" bo jakiego lola bys sie niespytał jaka masz grafae to powie dziforsa. ;] i wszystko jasne

rekordy pop bija standartowo shitowe grafy ala hipermarket wczesniej 4mx , pozniej fx5200 a tera 9200 se

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za że "dżiforsy". Chyba wszyscy moi kumple mają właśnie je (no może jakiś jeden ma jakiegoś Radka z niższej półki). Och jak tak sobie pomyśle jak to by mi gry szybciej śmigały chociaż na low endowym "dżiforsie", ale ja sie uparłem że k. graf. kupie jak bede zmienial reszte :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie teraz mam radka i jeśli ktoś szuka grafy o mocy GF3 to niech kupuje GF3 a nie radka 9100. jednak nVidia sprawia mniej problemów, kręci sie super, programy typu refresh fixer(ATi) dziwnie działają, dopiero po 3 restartach miałem 100MHz w grach, w nVidii nvrt po 1 restarcie ustawiał, niby detal ale się wkurzałem na ati. poza tym wyjście tv było jakieś nietypowe, dopiero nowe radki mają normalne.

nie dziwię się że wolą dawać fx5200 niżradka 9200, po prostu łatwiej się obsługuje, odpadają patche, poprawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio gadalem ze znajomym co siedzi w usa herc 9800xt tam jest za 1700zl w przeliczeniu na nasze !!!!!

stamtad sprowadzac sprzet to by byla przycinka na miejscu:-)

Taaaaa!!! Wez - dobra cena jakby - zapytaj go po ile u niego stoi 9500 - 300 zl?? WoW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys najbardziej popularne karty byly 64m

teraz 128mb,

niewarzne co i jak wazne ze ma wiecej mb.

Kuympel terz kupil kompa miesiac temy i ma karte 128mb(radek 9200 VIVO) mmowil ze dal za nia ok 600zl :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...