tarpaN Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 zaczalem wymieniac sprzet i chcem teraz stary cooler z proca zalozyc na mojego radka. jest to global win cak-II68. i tu mam pewien problem. cooler doskonale pasuje na radka ale nie wiem jak go przymocowac. klejem termoprzewodzacym czy tasma :?: radiator wazy niemal 400g czy taka wage utrzyma tasma :?: a radek, czy na rdzeniu moze wisiec tyle miedzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No co ty mowisz czlowkieu :?: :!: :?: :?: :!: Mocujesz taki radiator na srubach :!: dwa wiercenia w podstawie radiatora i dziala i do tego lepszy docisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 przykladasz ten wicher do grafy , z drogiej strony zaznaczasz olowkiem,w miejscu gdzie sa orginalne otwory , wiercisz ,gwintujesz i tylko potem uwazaj coby grafa nie pekla jak jabedziesz tymi srobami skrecal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 albo nie gwintujesz wichra tylko na zasadzie srubka-podkladka-muterka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 mi sie wydaje ze z gwintowaniem jest mniej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no ja bym polemizowal, chyba latwiej nakrecic na srubke muterke niz gwintowac radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no tylko nie wiem jak wlozysz (a co dopiero bedziesz nia krecil) nakretke lub srobke pomiedzy finy tego radiatora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 tak http://republika.pl/powerbyamd/grafa.HTML lepiej jest nakrecić ta nakrete bo jak sie gwintuje to pare razu załozysz zdejmiesz i masz po gwincie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jesli dokrecisz tak mocno ze zerwiesz gwint to masz juz po grafie raczej pozatym to troche wyczucia potrzeba przy takich zabawach ja mialem tak zrobione i zdejmowalem pare razy i nic sie nie zepsulo http://buritek.republika.pl/dol.jpg http://buritek.republika.pl/gora.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 aha i warto radiator przykrecic tak aby jego krawedz boczna byla na wysokosci koncowek stykow zloncza agp . powoduje to ze po zamontowaniu w slocie agp radiator opiera sie na nizszych slotach pci i nie obciaza tak grafy http://buritek.republika.pl/dol.jpg zwroc uwage jak to wygloda na tym zdjeciu krawedz wentyla i radiatora jest praktycznie na rowno z koncem stykow agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A kto powiedzial zeby muterke w radiator pchac :?: Muterka+podkladka z czego izolujacego na rewersie karty :) Radiator@9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 mam nadzieje ze sobie jakos poradze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...