k_luke Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam, mam zamiar kupić monitor LG Flatron 700P - gdzie można to zrobić najtaniej w Warszawie - oczywiście tylko i wyłącznie nówka... Widziałem na stronie sklepwgk.pl po 778zł - czy gdzieś można taniej? Acha i jeszcze jeden warunek ograniczający - żeby można było otrzymać fakturę VAT - było nie było ok. 140zł do przodu! Dzięki za odpowiedzi! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Zastanów sie jeszcze raz nad tym monitorem. Ja mam wlaśnie taki i... owszem parametry są cool...ale mój egzemplarz piszczy dosyć głośno przy wysokich częstotliwościach odświerzania. Nie wiem czy wszystkie tak mają czy tylko mój. Mnie ten pisk poprostu denerwuje bo mam kompa z WC i najgłośniejszą rzeczą przy stanowisku pracy jest w/w monitor. Pozdrawiam Sobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Zastanów sie jeszcze raz nad tym monitorem. Ja mam wlaśnie taki i... owszem parametry są cool...ale mój egzemplarz piszczy dosyć głośno przy wysokich częstotliwościach odświerzania. Nie wiem czy wszystkie tak mają czy tylko mój. Mnie ten pisk poprostu denerwuje bo mam kompa z WC i najgłośniejszą rzeczą przy stanowisku pracy jest w/w monitor. Pozdrawiam Sobi Wiem ale można obejrzeć kilka sztuk w sklepie i porównać :) A po za tym u mnie to chyba głośniej będzie wentyl w kompie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 piszczący monitor to wada pojedyńczych egzemplaży ja mam taki monitor i piszczy tylko wtedy gdy jest odłączony od karty graficznej (dziwne) tak poza tym jest bezgłośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...