Skocz do zawartości
gnz

Robienie z ludzi idiotow :/

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co mozmy wpisac parametry jakiegos kompa , jaks mega schit R9200 SE, C 2,4 Gh,256 Ramu no name, pojsc z tym do sklepu i sie spytac czy taki komp jest dobry, mielibysmy fajna zabawe :D

Taa...

Otrzymal bys odpowiedz w rodzaju ze to jest bardzo nowoczesny sprzet i na dlugo starczy. ;)

Trzeba by cos takiego zrobic i z ukryta kamera tam pojsc. Ja chyba bym sie tam posikal ze smiechu. :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) preinstaluje....Linux Edu-costam (...) pomysl godny nasladowania

brzmi ciekawie :) kupujacy sie przekona ze nie gryzie ;)
imo to eXtra pomysl z tym pingwinkiem :D

Bez komentarza ...  

a mnie ejszcze bardzo wqrza jedna sprawa :  

jaik czytam ajkies ulotki ze sklepo to widze rozne zestawy i jest tam chamsko napsiane np anthlon 1700 MHz albo 2600 MHz prtzeciez to ewidentne oklamywanie klientow ...

ale klienci na to leca :| i co zrobisz :| MHz wyglada lepiej niz + :| marketing...

Wiecie co mozmy wpisac parametry jakiegos kompa , jaks mega schit R9200 SE, C 2,4 Gh,256 Ramu no name, pojsc z tym do sklepu i sie spytac czy taki komp jest dobry, mielibysmy fajna zabawe :D

Taa...

Otrzymal bys odpowiedz w rodzaju ze to jest bardzo nowoczesny sprzet i na dlugo starczy. ;)

Trzeba by cos takiego zrobic i z ukryta kamera tam pojsc. Ja chyba bym sie tam posikal ze smiechu. :lol: :lol:

oj nawet nie wiecie jak taki filmik bym zrobil sobie :D polewe ze sprzedawcow napewno bym zrobil :D :D szkoda ze nie mam warunkow... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi