Feluke Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Wiecie co mozmy wpisac parametry jakiegos kompa , jaks mega schit R9200 SE, C 2,4 Gh,256 Ramu no name, pojsc z tym do sklepu i sie spytac czy taki komp jest dobry, mielibysmy fajna zabawe :DTaa... Otrzymal bys odpowiedz w rodzaju ze to jest bardzo nowoczesny sprzet i na dlugo starczy. ;) Trzeba by cos takiego zrobic i z ukryta kamera tam pojsc. Ja chyba bym sie tam posikal ze smiechu. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 (...) preinstaluje....Linux Edu-costam (...) pomysl godny nasladowaniabrzmi ciekawie :) kupujacy sie przekona ze nie gryzie ;)imo to eXtra pomysl z tym pingwinkiem :D Bez komentarza ... a mnie ejszcze bardzo wqrza jedna sprawa : jaik czytam ajkies ulotki ze sklepo to widze rozne zestawy i jest tam chamsko napsiane np anthlon 1700 MHz albo 2600 MHz prtzeciez to ewidentne oklamywanie klientow ... ale klienci na to leca :| i co zrobisz :| MHz wyglada lepiej niz + :| marketing... Wiecie co mozmy wpisac parametry jakiegos kompa , jaks mega schit R9200 SE, C 2,4 Gh,256 Ramu no name, pojsc z tym do sklepu i sie spytac czy taki komp jest dobry, mielibysmy fajna zabawe :DTaa... Otrzymal bys odpowiedz w rodzaju ze to jest bardzo nowoczesny sprzet i na dlugo starczy. ;) Trzeba by cos takiego zrobic i z ukryta kamera tam pojsc. Ja chyba bym sie tam posikal ze smiechu. :lol: :lol: oj nawet nie wiecie jak taki filmik bym zrobil sobie :D polewe ze sprzedawcow napewno bym zrobil :D :D szkoda ze nie mam warunkow... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa JOnes Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Sprzedawcy tez by mieli z was ubaw, nawet chyba wiekszy niz wy z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...