lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 jak w temacie tylko prosił bym szczególowo a tu url. https://www.payu.pl/ Wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 no przecie na stronie masz wsio opisane co wiecej mozna napsiac na ten temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Moze napisz czego nie wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy jak wygram u kogoś aukcje kto nie jest zarejstrowany w PayU to nie można zapłacić pżaz PayU ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy jak wygram u kogoś aukcje kto nie jest zarejstrowany w PayU to nie można zapłacić pżaz PayU ?????W regulaminie powino byc napisane, a poza tym az tak ci zalezy na tym payU?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 już sie zarejstrowałem zobacze co sie bedzie działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy jak wygram u kogoś aukcje kto nie jest zarejstrowany w PayU to nie można zapłacić pżaz PayU ?????W regulaminie powino byc napisane, a poza tym az tak ci zalezy na tym payU?? Pozdrawiam Harry :) no wiec wlasnie......po kiego wala ci to payu?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a tak dla jaj :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dla jaj to sie kury hoduje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Dla jaj to sie kury hoduje :]Hehe dobre ;) Ja mam konto na allegro od roku i mam wywalone na to PAYU ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...