Skocz do zawartości
vcarter

Miami Vice - Policjanci z Miami - kto uwielbia ten serial ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Szukam fanow tego ponadczasowego serialu Miami Vice - jest to bodajze

jedyny serial ktory ogladalem 10 lat temu a ktory ogladalem chyba z

jeszcze wieksza przyjemnoscia na ostatnich wakacjach.

Niestety TV 4 emituje czasami tylko pierwsze kilkanascie odcinkow.

Dlatego jesli sa tutaj fani tego serialu to wpiszcie sie tu laskawie -

mozna by wyslac kilka e-maili do roznych stacji TV i moze zaczeli by

emitowac ten serial...

Chetni do dyskusji na temat Miami Vice tez sa tutaj mile widziani

(mozna powspominac stare czasy :-) )

A moze ktos ma nagrane lub sciagniete odcinki tego serialu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu miałem praktycznie całe 4 sezony ale sporo to zajmowało (ok 40 GB) i niestety skasowałem gdyż większość była po niemiecku a nie było (i chyba nadal nie ma) tekstów :(

Na tej stronce masz linki osiołkowe do tego serialu :

http://www.the-realworld.de/modules.php?na...&cid=1&csid=205

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam że za dzieciaka oglądałem ten serial i się bawiłem z kuzynem w to :) (Ja byłem tym murzynem)

btw niedawno (rok lub dwa lata temu) chyba leciał ten serial w tv :wink:

Hehe - nieźle bo ja zawsze byłem Sonny Crockett'em :). A tytułowa muzyczka ["Jan Hammer - Crockett's Theme"] jest naprawdę świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie to co znalazlem w necie mnie wogole nie zadowala :(

Niemiecka sciezka dzwiekowa jest strasznie badziewna - nie da rady sie tego sluchac ani ogladac :(

A od tygodnia probuje sciagnac kilka odcinkow przez emule i dalem sobie spokoj gdy po 3 nocach sciaglo sie 60mb.

Niedlugo bede mial 20 odcinkow zgrywanych z TV4 no ale wszystkich odcinkow jest ponad 110 :)

Cala serie w TV emitowali chyba z 5 lat temu - ostatnio na wakacjach TV4 wyemitowala chyba 20 odcinkow i tyle :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam że za dzieciaka oglądałem ten serial i się bawiłem z kuzynem w to :) (Ja byłem tym murzynem)

btw niedawno (rok lub dwa lata temu) chyba leciał ten serial w tv :wink:

Hehe - nieźle bo ja zawsze byłem Sonny Crockett'em :). A tytułowa muzyczka ["Jan Hammer - Crockett's Theme"] jest naprawdę świetna.

oj tak oj tak zgadzam sie w 100% ! do dzisiaj ja trzymam na dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nizłe to było jak mialem jakies 8 lat (w ktoryms odcinku podobno zgineło ponad 50 osob... :twisted: ) ale i tak wołałem THE A TEAM tytyryty tytyty tyryrytytyty tytyryryty ;]

i niewidzialne psy Murdocka ;]
no żeby tylko , hasełka bieja w stylu 'dzieci pijcie mleko', albo hannibala 'strzelajcie tak zeby ich nie zabic' (zawsze jak napazali z tych madebytheateam guns to im lufy latały na wszystkie strony a i tak nikogo nigdy niezabili ;) ) samochody po bylejakim zderzeniu ze wszystkim latały do gory wystarczyła 1s zeby dostrzec rampe pod autkiem ech... ale bylo przynajniej z czego polać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miami Vice i Vice City roolez! I film i gra są przepiękne! Szczególnie duże wrażenie robią wielkie jak cegła telefony bezprzewodowe, kanciaste sportowe autka i muzyka electro-pop (czy jaka tam) -takie typowe smaczki z lat 80-tych. Mniam! :)

Odkąd zagrałem w Vice City, coraz częściej słucham w radiu Winamp'a muzy z lat 80-tych - te klimaty! ;)

Gliniarz i prokurator też był zajebisty! Wszystkie odcinki obejrzałem! (jakieś 10 lat temu - jeezu stary byk ze mnie).

Uwielbiałem też oglądać głupawy serial "A-Team"! Każdego następnego dnia po emisji, w szkole z kumplami nabijaliśmy się z kolejnego odcinka! A najlepszy tekst jaki zapamiętałem z tego serialu to (coś w tym stylu):

- <gangsterzy> Poddajcie się i oddajcie nam broń!

- <ten siwy z drużyny A> OK! Ale najpierw damy wam amunicję!

tratatatatatata.... :lol:

A najlepszy mega-tekst jaki w ogóle słyszałem w filmie to byl w Stawce Większej Niż Życie: (szwab do więźnia) "Pałki moich chłopców zmiękczą nawet hrabiowską dupę!" - chociaż może to jest trochę niesmaczny żart. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi