lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy jest jakiś program do tego czy może jakiś inny sposub ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 cpu-z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 bios :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 CPU-Z, AIDA32, NVIDIA System Utility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ok już mam (cpu-z) thx d-d a teraz powiedzcie mi jakie mają być mi wyszło tak (od góry) : 2,5 clocks 3-3-6 i im mniej tym lepiej czy jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 przyklejony jest temat o timingach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/212-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...