dakar00 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Właśnie zamówiłem radiator wraz z wiatrakiem na ramy.te z 4max za 58zł jak myślicie pomoże coś to w podkręcaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 a jakie masz RAM'y tym schłodzić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ddr na kościach seitek kingstone 256mb 333mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja mam niby sdramy, a na nich 3 wentyle 4x4 i dalo mi to te "kilka" mhz :P wiec na ddrach, to na 100% pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ddr na kościach seitek kingstone 256mb 333mhz Fajne kostki. Coś to da na pewno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja mialem takie radia, da jakies 2-3 stopnie, a przy kreceniu to juz duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: mysle ze pomoga w obnizeniu temperatury, a przez to podkrecisz pamiatki o kilka mhz. no i napiecie pamieci mozesz sprobowac wyzej dac... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...