-tuter- Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Witam Chcialbym zakupic blook na grafe tylko mam dylemat jaki: zastanawiam sie pomiedzy "smartem" z bloki.pl lub BLADE lub RAZOREM z wcdev.prv.pl. Prosilbym o opinie i pomoc w wyborze. A moze znacie jeszcze inne bloczki z tego przedzialu cenowego ? Tylko prosze nie mowcie "dozbieraj xx zł i kup jakis z overcooled". Moja karta to GF4 4200. Czy te bloki ktore wymienilem schlodza bez problemow maoja grafe ?? Dodam ze mam zamiar podkrecic rddzen karty do 325mhz. W szczegolnosci zalezy mi na opiniach osob ktore posiadaja ww. bloki. Szukalem ale na forum nie bylo nic o tych bloczkach :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Prawa fizyki dotyczą wszystkich bloków. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Smart bo jest frezowany a nie jak te wiercone . Mam go i jest bardzo ladnie wykonany . Przesylka blyskawiczna w foliowym opakowaniu i zaklejonym polerowanym spodem . Polecam w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...