Tasior Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 coś mi sie stało a moim szajsungiem i teraz czyta cd z prędkością 9 x czy ktoś miał jush taci przypadek ???? w sumie to mi na nim jush nie zalezy ale moze sie go uda troche popęszić bo nominalnie ma iść na 40 x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Rozkręcić, wyczyścić, skręcić, używać miesiąc, powtórzyć. :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 no hyhyhy taki gupi to ja nie jestem zeby nie rozebrać .... to nic nie daje teraz rodbieram całe to gooofno od lasercuf wyciągłem juz nawet soczewke ale ona jest nawet czysta moze lusterka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 no hyhyhy taki gupi to ja nie jestem zeby nie rozebrać .... to nic nie daje teraz rodbieram całe to gooofno od lasercuf wyciągłem juz nawet soczewke ale ona jest nawet czysta moze lusterka??? Jesteś pewien, że soczewka jest czysta? Wyczyść gościa Bols'em, resztę wypij i napewno będzie działać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 czyćsiłem gościa czystym spyrolkiem reszty nie wypołem bo za mocny ale nadal nie działa a jak zeactualizuje bios ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 moze jak go "rozbierales" to cos zle zlozyles albo zapomniales jakiejs istotnej czesci? :) :P bo nie mash ECS'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...