j.h.hudy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 4 sa na plycie wbudowane a 2 mozna dodatkowe podpiac. ale jak sie wlacza pc to pokazuje ze sa 4 huby usb czyli 4x2usb=8!!!! a jest tylko 6??? nierozumiem tego mozna gdzies wygrzebac z plyty jeszcze te 2 porty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 z tego co pamietam, to jest tylko jedno moiejsce na tej plycie gdzie mozna je podlaczyc. Za to na ECS na tym samym chipsecie masz dwa takie wyjscia wiec sam juz nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 hudy tak bardzo potrzebujesz 8 portow usb?:] mi tam wystarczaja te 4 bo i tak 2 mam wolne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...