Sheep Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Primo: To nie będzie staff tylko urotropina i kwasek cytrynowy :wink: Secundo: Czy Ci sprzedawcy są sprawdzeni :lol: :?: Trzecimo :lol: : Jestem samodzielny, urotropine i kwasek sam kupiłem :lol: Zuch chłopak! ;) Xanagaz, gwarantuję Ci, że te kilka sklepów z początku listy to sprawdzone firmy. One bulą grubą kasę na reklamę właśnie po to, by znaleźć się w wiarygodnym źródle danych o firmach, jakim jest PF :) Tozto jakas nowa mafia... no ale zeby juz reklame na cos takiego... Sam sprawdzales te firmy ?? Zauwazyles to? Jak idziesz do nastepnej firmy... to jakos pracownicy coraz weselsi sie wydaja... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Co to jest utropina i do czego to służy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Urotropina, heksametylenotetraamina, metenamina, C6H12N4, związek heterocykliczny, bezbarwna substancja krystaliczna, rozpuszczalna w wodzie, nierozpuszczalna w eterze, sublimuje w temperaturze 263°C. Powstaje w reakcji polikondensacji amoniaku z aldehydem mrówkowym. Zastosowanie w produkcji żywic fenolowo-formaldehydowych oraz w lecznictwie jako antyseptyk dróg moczowych. http://wiem.onet.pl/wiem/0024af.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Xanagaz: a po polsku można prosić?? BTW. Nie lepiej by było qpić jakąś wagę laboratoryjną (tak - tą z odważnikami i szalkami) ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Nie cfaniakuj :lol: Pojeżdżę trochę po sklepach w weekend. Nie umię tego po polsku wytłumaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Primo: To nie będzie staff tylko urotropina i kwasek cytrynowy :wink: Secundo: Czy Ci sprzedawcy są sprawdzeni :lol: :?: Trzecimo :lol: : Jestem samodzielny, urotropine i kwasek sam kupiłem :lol: Zuch chłopak! ;) Xanagaz, gwarantuję Ci, że te kilka sklepów z początku listy to sprawdzone firmy. One bulą grubą kasę na reklamę właśnie po to, by znaleźć się w wiarygodnym źródle danych o firmach, jakim jest PF :) Tozto jakas nowa mafia... no ale zeby juz reklame na cos takiego... Sam sprawdzales te firmy ?? Zauwazyles to? Jak idziesz do nastepnej firmy... to jakos pracownicy coraz weselsi sie wydaja... ;) Tak. Sam projektuję te reklamy, więc właścicieli czesto znam osobiście! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 i tak wszyscy wiedza o co chodzi .. a jak nie wiedza to posluchac tej hh piosenki i wszystko jasne :lol: Download niezla beka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Obdzwoniłem wszystkie sklepy i najtańsza pozycja to było 140zł,-, myślałem, że dostanę jakąś tańszą wagę, ale [gluteus maximus], czy naprawdę nie ma jakiś tańszych wag w Polsce/Łodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 kupisz tansza......ale bedzie szalkowa..........jesli ma byc elektorniczna i dokladna z dokladnoscia do 0.5g to 200zł 0.2g to 250zł 0.1g to 300zł jesli chcesz sprzedawać na cwiartki to musi byc dokladniejsza 0,05g to 400zł 0,02g to 500zł 0,01g to 650zł moze byc tesz waga jubilerska z dokladnoscia do 0.001 ale wtedy musisz szykowac grubo ponad 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A czy na takiej szlakowej to pierwszy lepszy człowiek z ulicy poradzi sobie z nią - dobrze wyważy :?: Jakie są tam najmniejsze odważniki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Szalkowa jest dokladna, poza tym nie musisz czekac 15 minut na rozruch elektronicznej. Najmniejszy odwaznik jaki na oczy widzialem to 50 mg. PS podeslij chlopakom z forum troche bialego proszku jak jusz kupisz ta wage :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A ja se wagę sam zrobiłem :D Pomysł nie mój zgapiłem go z takiej wagi-breloczka ale za to moja jest dokładniejsza :D Ta podziałka to co 0,5g Potrzebne materiały to krzywik ten mój ma chyba z 15 lat spinacze i jakiś wzorzec wagowy(Ja użyłem tabletki panadol(0,5g) na podstawie którego robimy podziałke. Koszt wagi praktycznie żaden :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Szalkowa jest dokladna, poza tym nie musisz czekac 15 minut na rozruch elektronicznej. Najmniejszy odwaznik jaki na oczy widzialem to 50 mg. PS podeslij chlopakom z forum troche bialego proszku jak jusz kupisz ta wage :twisted:Zgadza się, urotropina jest biała :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Co sądzicie o tym cudzie techniki :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21955676 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/21/2195/219556/21955676 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Co sądzicie o tym cudzie techniki :lol:W porządku :D Nic dokładniejszego nie dostaniesz nie ma to jak analogi. Najdokładniejsze wagi właśnie na tym polegają wiem to z laboratorium chemi. zważysz na tym wszystko i żaden pseudo elektronik ci nie podskoczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Szalkowa jest dokladna, poza tym nie musisz czekac 15 minut na rozruch elektronicznej. Najmniejszy odwaznik jaki na oczy widzialem to 50 mg. PS podeslij chlopakom z forum troche bialego proszku jak jusz kupisz ta wage :twisted:Zgadza się, urotropina jest biała :lol: :P Czyzbys chcial robic nowoczesne materialy wybuchowe? HMX? RDX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Konkretnie to HMTD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Konkretnie to HMTD :wink: Jak zrobisz to mi wyslij probke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Zobaczę co się da zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 też bym kupił ale troche więcej niż próbke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ale to będzie odpowiednio kosztować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...