R4VeN_pl Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Czy błędy w kompresji (divx) objawiające się przekłamaniami w obrazie mogą być spowodowane podkręconym CPU?Czasem drdivx mi robi taki zonk, że przez cały film jest pixeloza i skompresowany plik jest kompletnie do wyrzucenia.Sprzęt jest bankowo 100% stable, więc nie wiem, o co chodzi.Możecie polecić lepszy soft do kompresowania? Dobrze by było , żebym mógł w windzie podczas kompresowania spokojnie odpalać inne aplikacje , nie powodując przy tym błędów w kompresowanym pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A czym kompresujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Czy błędy w kompresji (divx) objawiające się przekłamaniami w obrazie mogą być spowodowane podkręconym CPU?Czasem drdivx mi robi taki zonk, że przez cały film jest pixeloza i skompresowany plik jest kompletnie do wyrzucenia.Sprzęt jest bankowo 100% stable, więc nie wiem, o co chodzi.Możecie polecić lepszy soft do kompresowania? Dobrze by było , żebym mógł w windzie podczas kompresowania spokojnie odpalać inne aplikacje , nie powodując przy tym błędów w kompresowanym pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Znalazłem już przyczynę - problem występuje przy odpalaniu dowolnym playerem.W momentcie odpalenia divix playerem wsio jest ok :D, kwestia kodekuff :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...