oczo18 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam. Otóż sprawa wyglada następująco: U siebie w kompie mam dwie sieciówki, jedna do neta (połączenie radiowe...antenka...AP...siecówka) a druga do mojej sieci domowej (jeden komputer :D ) Chciałbym aby własnie ten drugi komp też miał połaczenie z netem. Ustawienie w opcjach połaczenia "Zezwalaj innym uzytkownikom..." nic nie daje ponieważ karta sieciowa ktura uzyskuje dostep do neta musi byc autoryzowana u providera :evil: Teraz pytank: Czy dało by się to jakos obejsci i jednak udostępnic połączenie?? Z góry dzięki za odp. Pozdro & Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1961 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Jest na to sposob. Mozna przy pomocy programu zmienic MAC adres sieciowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jaki to program? bo przyznam ze mam prawie identyczny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a nie boicie sie kary ? nie lepiej było by to na "biało" zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jak by malo bylo topicow o dzielieniu lacza, to jeszcze musicie dowalic .... a moze by tak poszukac na forum: WinRoute WinGate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...