Spentany Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ello, czy po instalacji modemu mozna przypisac mu innego COM'a niz ten ustawiony przy instalacji?? chodzi o to ze bylo mi dane zainstalowac jakis stary modem na w2k ale podczas instalacji mialem mozliwosc wybrania tylko COM1 lub COM2 a poniewaz jest to modem wewnetrzny to musze dac COM3 - niestety nie mialem takiej mozliwosci :/ mialem jedynie wybor pomiedzy COM1 lub 2 :/ help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Layer Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 witam :) u mnie pomoglo zresetowanie ustawien.... tzn. w BIOSie w zakladce PCI/PnP Configuration ustawilem Reset Configuration Data na ENABLE... w ten sposob BIOS rozdziela zasoby na nowo a system znalazl moj modem na COM3 :) mam nadzieje ze Tobie tez pomoze... napisz jesli cos sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekd Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 I jak udało Ci się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...