Johny_85 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Właśnie ostatnio przybyło mi troche gotówki i zastanawaima się nad zakupem kontrolera. Mam trzech kandydatów (w temacie), prosze o opinie i porady. Hardcano 12 jeszcze nie jest (niestety) u nas dostepne ale nie wiem czy warto czekac, cena nie gra roli. Co wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 :arrow: obecnie uzytkuje Aerogate 2. fajny panelik. jesli chcesz przeczytac opinie na jego temat, to poszukaj na forum, bo byl juz o nim spory objetosciowo temat. osobiscie oczekuje na pojawienie sie Hardcano 12 w Polsce. bardzo mi sie podoba: ma fajny wyglad i uzytecze dla mnie funkcje. najbardziej podchodzi mi z wszystkich dostepnych 'panel' na rynku. pozostaje mi tylko czekac. mysle jednak, ze w marcu bedzie juz dostepny w polskich sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dla mnie ten hardcano 12 to przegiecie za duzo bajerow... mam aerogate 2 i bardzo jestem zadowolony z niego. Powiem tyle bierz ag2, bo jak sie pojawi hardcano 12 to bedzie kosztowac pewnie ze 300zl ;/ a co do akasy to niebardzo mi sie widzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dla mnie ten hardcano 12 to przegiecie za duzo bajerow... mam aerogate 2 i bardzo jestem zadowolony z niego. Powiem tyle bierz ag2, bo jak sie pojawi hardcano 12 to bedzie kosztowac pewnie ze 300zl ;/ a co do akasy to niebardzo mi sie widzi ;/Uzytkuje juz od trzech miesiecy Aerogate II i jestem z niego bardzo zadowolony, szczerze powiedziwszy nie zamienilbym bym go na Hardcano 12 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...