finalcell Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Czy wiecie co można ciekawego zrobić z tym telefonem ? np. co mi da kolorwy wyśiwatlacz (o co w nim naprawde chodzi), i czy jest możliwosć dodania nowych opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Kolorowe wyświetlacza (takto się tylko nazywa) to przyklejenie rysunku pod wyświetlacz telefonu ;D wiocha totalna Lepiej zainteresuj się np. softami by maciejka (cośtakiego) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a skąd ściągnąć bo google nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 http://forum.techtronic.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 cosik mi nie dzial link do tego forum... :| qmpel zmienil diodki i tesz ma tego softa by Maciejka... doszlo pare opcji itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ja mam NOKE 3210 po pzerubce na 7210. Mam niebieskie jasne diody, soft nowy by Maciejka, wibre, obudowe od 7210. Ogolem doradze iz nie warto TUNINGOWAC FONA. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...