Lgn77 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mam mały problem ze sterami YouP-PAX na audigy. W oryginalnych driverach do audigy była opcja AC-3 decode (w Surround mixer) i można było ją spokojnie wyłączyć. Na YouP-PAX nie umiem jej znaleźć a musze ją wyłączyć bo korzystam z zewnętrznego dekodera AC3. HELP!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 W ogole to daly ci cos te stery YouP ? Bo nadal np. w Painkillerze nie mam eaxa3, natomiast na kx mialem eax3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lgn77 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Nie korzystałem z kx więc nie mam porównania. Na YouP mam znacznie lepszy dźwięk niż na zwykłych sterach do audigy (IMHO). Jeśli chodzi o eax3 w Painkiller to u mnie można go włączyć ale czasami podczas są z nim problemy. btw. czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie z wcześniejszego posta :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Aha w ogole na tych sterach YouP nie dziala mi line-in. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...