Gość Rzeznik_2236 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Interesuje mnie cicha obudowa bez bajerów w niskiej cenie. Jakieś propozycje? Najlepiej bez zasilacza i jak najtaniej oraz najciszej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 to czy będziesz miał cicho w niewielkim stopniu zależy od obudowy ona moze tylko nie wpadać w rezonans! hałas jest uzależniony od ilości i jakości wentylatoróe znajdujących sie w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 na wgk masz duzy wybor :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 zastanawia mnie co to jest cicha obudowa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Interesuje mnie cicha obudowa bez bajerów w niskiej cenie. Jakieś propozycje? Najlepiej bez zasilacza i jak najtaniej oraz najciszej ;).Hmm, to moze szuflada w biurku??? :lol: a powaznie to raczej takiej obudowy nie wyprodukowano, niestety dobra obudowa kosztuje, supercichy jest Antec-sonata ktory zaposiadam ale niestety kosztuje ona troche, tansza i dobra obudowa jest to: http://www.4max.pl/produkt.asp?g=36&gg=21&id=400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...&IDKategorii=61 polecam ta bude ! jest zajedwabista ! zreszta mam z nia stycznosc na codzien cena jak za aluminiaka jest niewygorowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rzeznik_2236 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 zastanawia mnie co to jest cicha obudowa? :)Z grubej blachy, niewpadająca w rezonasne, solidnie wykonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 zastanawia mnie co to jest cicha obudowa? :)Z grubej blachy, niewpadająca w rezonasne, solidnie wykonana.to taniej takiej nie ma :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dowolna obudowa - byle bez zasiłki. MSPANC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 moja moja moja jest najcichsza i najlepsza ;) a na powazniej to z tanszych polecam Tracer Magnetic (czarny):) jak dla mnie bardzo dobrze tlumi halas, a wlasciwie dzieki dosyc grubym alu tlumi odpowiedni zakres drazniacych ucho frikłensi - chyba nawet lepiej od mojego Enlighta, ktory choc ma ciezka stalowa blache to jednak czasem lubi wpasc w maly rezonans. blacha alu chyba bardziej tlumi drgania. ogolnie to nawet najlepsza obudowa nie wyciszy wyjacego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 to ja może polece coś od siebie ale musi ci sie chcieć idziesz do stolarza i kupujesz MDF 35-40mm potem do komisu i coś co przypomina obudowe atx :> skręcasz ze sobą i masz cicho ja dżwiczki zrobiłem na prowadnicach |_| takich i do środka dałem troche gąbki z głośników mi zostało i nic nie słyszałem a wydałem koło 60zł i tak miałem super cichy server opraty na P66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...