Skocz do zawartości
_Vip_

regulacja obrotow colerka made by me :)

Rekomendowane odpowiedzi

jako ze colerki na 5v sa cichutkie ,ale za to malo wydajne wpadlem na tokiego pomysla.A mianowicie wszystkie colerki w kompie podlaczylem do....(teraz uwaga)do zasilacza od starego walkmana !!! ,a jako ze on ma regulacje napiecia w skokach 4V,6V,7V,9V i 12V wiec jest poprostu wypas.Do wyboru do koloru :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze colerki na 5v sa cichutkie ,ale za to malo wydajne wpadlem na tokiego pomysla.A mianowicie wszystkie colerki w kompie podlaczylem do....(teraz uwaga)do zasilacza od starego walkmana !!! ,a jako ze on ma regulacje napiecia w skokach 4V,6V,7V,9V i 12V wiec jest poprostu wypas.Do wyboru do koloru :)

Tyż mam taki zasilacz, ale chociaż moje wiatraki chodzą na 12V to i tak w obudowie jest za gorąco :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEh ja juz sie tym bawilem troszke zasilacz i regulacja 0d 1,5V do 12V a ze byl troche zrabany to jak go sie zle przepstryklo to dawal 15-16V zmierzone miernikiem podpiolem do niego 2x8cm i 2x6cm :lol: fajnie to puszczone na 16V zbijalo temperature :P tylko bylo troche glosno 8O

ale to nic temperatura rzucana przez plyte 18 C a po 3 dniach UD 21 C (niby to pisze ze cpu Temp w sumie radiator chlodny a na nim buczace 6cmx2cm mini tornado tylko 5000 obrotow a dmucha jak zloto :lol:

Devilish :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...