_Vip_ Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jako ze colerki na 5v sa cichutkie ,ale za to malo wydajne wpadlem na tokiego pomysla.A mianowicie wszystkie colerki w kompie podlaczylem do....(teraz uwaga)do zasilacza od starego walkmana !!! ,a jako ze on ma regulacje napiecia w skokach 4V,6V,7V,9V i 12V wiec jest poprostu wypas.Do wyboru do koloru :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jako ze colerki na 5v sa cichutkie ,ale za to malo wydajne wpadlem na tokiego pomysla.A mianowicie wszystkie colerki w kompie podlaczylem do....(teraz uwaga)do zasilacza od starego walkmana !!! ,a jako ze on ma regulacje napiecia w skokach 4V,6V,7V,9V i 12V wiec jest poprostu wypas.Do wyboru do koloru :) Tyż mam taki zasilacz, ale chociaż moje wiatraki chodzą na 12V to i tak w obudowie jest za gorąco :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 HEh ja juz sie tym bawilem troszke zasilacz i regulacja 0d 1,5V do 12V a ze byl troche zrabany to jak go sie zle przepstryklo to dawal 15-16V zmierzone miernikiem podpiolem do niego 2x8cm i 2x6cm :lol: fajnie to puszczone na 16V zbijalo temperature :P tylko bylo troche glosno 8O ale to nic temperatura rzucana przez plyte 18 C a po 3 dniach UD 21 C (niby to pisze ze cpu Temp w sumie radiator chlodny a na nim buczace 6cmx2cm mini tornado tylko 5000 obrotow a dmucha jak zloto :lol: Devilish :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...