Areczek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Czym się różni zielony Barton od brązowego. Ja mam brązowego, a znajomy ostatnio kupował Bartona 2500+ i miał do wyboru: zielony lub brązowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 w zasadzie chyba niczym wielkim sie nie różnią kolor laminatu zmieniał sie bodajże po którymś tygodniu produkcji. ale tak samo zielony jak i brązowy może pochodzić z dobrej serii i będzie sie dobrze kręcił POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Zielony i brązowy tylko kolorem. Natomiast jest jeszcze barton kolorystycznie podchodzący pod żółty i on różni się od nich tym, że mostki ma schowane pod laminatem i trudniej go zmodować. Chyba nic nie pomieszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...