Cooler06 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 KTÓRY Z NICH JEST CICHSZY ???? MOŻE MIAŁ KTOS OBA Z NICH ??? JAKA JEST RÓZNICA W SZUMIE DLA MNIE DEFINYTYWNIE MUSI BYC NAJCISZEJ JAK SIE DA JAKIES SUGESTIE ??? CZY KTOS WIE ILE DbA MAJA ChieftecA WIATRAKI BO TE Z HUNTKEYA WIEM ZE 20DBA DZIEKI ZA POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 sugestia jest taka ze ja swojego nie slysze chiefteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja mam Hunt Keya i sprawa jest taka - wentyl jest nieslyszalny [naprawde!] ale sam zasilasz swiszcze przy napieciach wiekszych niz 1.6 tak ze glowa boli:/ Nie wiem czemu - moze moj jest wadliwy, ale mimo wszystko polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja mam HuntKey'a 400XP, miałem Chiefteca 360. Kumpel ma Chiefteca 420. I kazdy jest słyszalny nawet wyraznie. Im zimniej i lepsze wentylowanie obudowy, tym mniejsze obroty i ciszej. Żaden nie jest jednak niesłyszalny. Huntkey najlepiej wentyluje obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...