radosuaf Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Miałem ten tunerek razem z GF4 MX440 i GF3 Ti200. Żadnych problemów. Po zakupie Radka 9500 (oczywiście modzik do Pro - RivaTuner :D) na ekranie podczas oglądania TV zaczęły "pływać" jaśniejsze, skośne paski, myślałem, że to może zakłócenia od wentyla z karty, ale z GF3 z wentylem chodził w porządku. Dodam, że karta graf. siedzi w AGP, 3 sloty niżej mam SB Live! a 2 sloty pod SB jest Aver - inne zakłócenia nie wchodzą w zasadzie w grę. Stery najnowsze do mobo, grafy, tunera itp... Jak się pozbyć tego cholerstwa? Pomóżcie proszę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Nikt nie miał podobnych problemów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a mod na PRO udal sie bez blednie, tzn nie ma zadnych niepozadanych kropek na moniotorze :?: bo byc moze wina lezy po stronie walnietych potokow. Sprawdz czy sie tak dzieje gdy nie masz moda na Radeona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 To raczej nie jest kwestia moda, tylko jakiejś interferencji sygnałów... Ale jak wrócę do domu, to obczaje sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...