tarpaN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 To chyba mówi wszystko: Team position stats temporarily offline until 8-Mar-04 A wracając do mojego 'burzliwego' odejścia z tweak.pl to poczytajcie sobie to: http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=31640#31640 Nie sądziłem, że moje odejście wzbudzi taką dyspute. ;) no tak czyli ze statsami jutro wszystko powinno byc ok co do odejscia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 co do SetiQueue to chyba birdman obiecal ze zrobi jakies faq po sesji ale chyba mu nie wyszlo ;)no cos tam napisalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 co do SetiQueue to chyba birdman obiecal ze zrobi jakies faq po sesji ale chyba mu nie wyszlo ;)no cos tam napisalem...i to sie chwali :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a staty na orionie ożdyły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Miło to słyszeć, bo już się do nich przyzwyczaiłem. Dobry pomysł był z nimi (tymi statami). Tylko więkrość tamtego dnia zaliczono na dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no własnie troche smiechwow to wyszło wczoraj policzyłem 3 jednostki a dzisiaj 19 a tak naprawde dziasiaj juz polizyłem 12 a w czoraj 10 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja też mam smiech wczoraj 7 a dzisiaj już 26 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...