mamery Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich.mam problem tego typu,Mój komp chodził bezproblemowo na Atlonie 1700xp@2400Xp a nawet wiecej ,miałem wczesniej grafike G-forca mx 200@400,teraz kiedy kupiłem Radka 9500 zaczeły sie problemy ledwo wyciąga 2200xp.Podejrzewałem zasilacz,ale kolega przyniósł mi zasiłke Q-tec 400W zrobiliśmy testy i dalej to samo,nie podnosił sie,zachowywał sie bardzo dziwnie?.Co może byc powodem prosze o rady? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Jeżeli to zasiłka,to jaka moc potrzebna,żeby chodził stabilnie i,żeby jeszcze troche podkręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nie wierz w te "400W" sprawdz na jakims dobrym zasilaczu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 powroc na chwile do tego G-forca mx 200@400 i jak bedzie juz dobrze to znaczy ze zasilka jak nic. Chieteft 360W sie klania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Niestety tamta karte już sprzedałem,więc nie mam jak sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 przeciez taki q-tec to szajs ;] ps. zmien sobie opis bo nie masz zasilacza 350v tylko 350w ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Na 90% to zasilacz najlepiej sprawdz sprzet jakims chieftec'iem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ojej ten DEER to shit TOTALNY 8O jak to 250W to jest maX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 proponuje Modecom/Fortron 300GT/GTF (100zl) - na ten sprzet w zupelnosci wystarczy a jest zdecydowanie silniejszy od tego kumplowego '400W'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam i Dziękuje za rady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 od tego tu jestesmy :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Grinch - :) Hunt-Key // CHieftec // Modecom // Forton :) Na allegro od 120 do 350 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Witam wkoncu sie zdecydowałem kupiłem Chieftec'a 360W,jest naprawde niezły waży chyba ze 2kg mój stary Deer 350W to przy nim piórko :lol: ,no i napiecia trzyma jak skała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...