mib Posted February 23, 2004 Report post Posted February 23, 2004 czy wie ktos z was gdzie jeszcze dostane 3 ti w trojmiescie?? maja to gdzies?? dzieki za odpowiedz!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Elpawlakos Posted February 23, 2004 Report post Posted February 23, 2004 no na allegro :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mib Posted February 23, 2004 Report post Posted February 23, 2004 tyle to tez wiem chodzi mi o nowke!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Elpawlakos Posted February 23, 2004 Report post Posted February 23, 2004 nie dawno w komputroniku byla,tzn teraz tez jest ale jakas wersja nie pelnowartosciowa.trudno bedzie znalezc nowke.chyba zostaje tylko allegro. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2004 Report post Posted February 25, 2004 Spróbuj w AXEL Computer, w cennikach mają. Najlepiej przejedź się do Gdańska lub zadzwoń do magazynu do chłopaków i pogadaj, ja kiedyś kupiłem tam kilka rzeczy których według stanów magazynowych być nie powinno a były. Ja u nich widziałem Gainwarda GF3Ti200 64MB. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...