Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a ja to skomentooje jednym slowem :P rotfl :P Tu jest kilka slow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 czlowieku nie o to mi chodzi chodzi mi o to ze ktos kto wymysla wogule taki zestaw misi byc niezlym idiota Albo idiota albo s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynem ktory pomysli ze potencjalny klient popatrzy tylko na duza czes. procesora. Smutne jest jednak to ze potencjalny klient popatrzy wlasnie tylko na to na co ten sprzedawca liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ano tak to niestety jest z ludzmi ktorzy siue nie znaja i patrza tylko na procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...