yogurcik Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.itccomp.nl/htwebf/eigen/jf.htm fajnie miec takie w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Przyjemne nie powiem :) tylko malo dobrych filmow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Przyjemne nie powiem :) tylko malo dobrych filmow. To tylko fav. films 8O Popatrz na regalik po prawej, jezeli tyle to dla Ciebie malo 8O :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 chyba ktos nie ma cio z kasa robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Masakra 8O , ja tez cos takiego chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cos cudownego. Jestem sklonny zaryzykowac stwierdzenie, ze lepsze wrazenia niz kinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Niezłe, tylko szkoda że nie na polskie warunki.... Chyba że pracujesz u chłopaków z Pruszkowa to wtedy może cię będzie na to stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Popatrz na regalik po prawej, jezeli tyle to dla Ciebie malo 8O Napisalem _dobrych_. Mam dostep do wiekszej ilosci i nie wiem czy 5% z tego jest godnych zeby mowic _dobry film_. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Popatrz na regalik po prawej, jezeli tyle to dla Ciebie malo 8O Napisalem _dobrych_. Mam dostep do wiekszej ilosci i nie wiem czy 5% z tego jest godnych zeby mowic _dobry film_. "Dobrosc" filmu to kwestia gustu. Dla jedneo dobry jest Benny Hill, dla innego Apokalipsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 "Dobrosc" filmu to kwestia gustu. Dla jedneo dobry jest Benny Hill, dla innego Apokalipsa. Zgadzam sie ale chyba malo kto powie ze wychodzi teraz duzo dobrych filmow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ...not bad, not at all. ale ja tam wolałbym ten ;) http://w1.462.telia.com/~u46216498/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 no.... a mi sie tam podoba :P Raz nawet śniem o takim :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Heja A ja mam kino domowe płaska 32 panorama philipsa ampli,dvd sony głośniki jamo nie ma co porównywać z tamtym ale fajne to to jest po męce i 3 dniowym testowaniu dzwięk jest lepszy niż w przeciętnym kinie obraz zabija 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ten koleś to jakiś maniak, ale swoją drogą fajnie mieć taki pokoik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 "Dobrosc" filmu to kwestia gustu. Dla jedneo dobry jest Benny Hill, dla innego Apokalipsa. Zgadzam sie ale chyba malo kto powie ze wychodzi teraz duzo dobrych filmow. Tu niestety musze przyznc Ci racje. Wychodzi troche filmow , ale delikatnie mowiac , wiekszosc to qpa. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...