Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Nawet nie wiem czy to problem z HW czy SW, ale chyba z HW. Wiec tak, problem jest ze stara, ale jara gra Q2 :) Jak ktos ma niech oblooka demko link A dla reszty tlumacze. Acha, z gory zaznaczam, ze to nie na moim kompie problem. W kazdym razie koles stawia listen server i w niektorych miejscach mapy podloga jest, hmm.. jakby to powiedziec... wpada sie w niewidoczna dziure :o i sie leci i leci az za mape i na koncu cratered (dla niewtajemiczonych rozbija sie o ziemie (ktorej nota bene tam nie ma :))) Takie cos wystepuje w kilku miejscach na mapie i po restartach sie nie zmienia. Co ciekawe, ktos kto sie dolaczy do tego serva rowniez doswiadcza niewidzialnych dziur w tych samych miejscach 8O Koles przeinstalowywal Q2 nascie razy, samego patcha tez niemalo, wzial nawet Q2 od kumpla.. kumple sprawdzali jego Q2 na swoich kompach i bylo OK, wiec to nie problem z gra.. natomiast jak nie on stawia serv, tylko sie dolacza to w tych miejscach gdzie mial "dziury" szarpie mu obraz, cos jakby mial packet losty, ale dokladnie nie wiem jak to opisac, bo sam tego nie widzialem... I teraz pytanie, czego to moze byc wina? Dodam, ze delikwent ten chyba (tak mi mowil inny kumpel) wymienil na chwile pamiec, zeby sprawdzic i problem minal, czyli niby pamiec, ale w takim razie jakim cudem dzieje sie to zawsze w tym samym miejscu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 HeHe :) A sprawdz u siebie z tymi pamieciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 dostalem potwierdzenie, ze to jednak wina ramu 8O czyli trzebaby przeniesc topic ;) Ale troche mnie to dziwi, bo przeciez gra nigdy nie jest w tym samym miejscu pamieci (szczegolnie po restartach kompa), a watpie, zeby uszkodzenia "chodzily" sobie za danymi o tych kilku miejscach na mapie... Ma ktos jakies racjonalne wytlumaczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 HeHe :) A sprawdz u siebie z tymi pamieciami.nawet nie wiem gdzie on mieszka :) to znajomy z netu i to nie bezposrednio moj :) ale juz wiem (jak widac wyzej) ze to na bank pamiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...