gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 natknalem sie na necie na takie o to zdanie ;) W Software 2.0 z lutego 2003 jest darmowa pełna wersja pakietu Sphinx 3.0 firmy AITECH wraz z systemem ekspertowym PC-Shell. mam prosbe o kontakt tych co posiadaja ten program lub tych co akurat kupili ten numer Software 2.0 PS: jezeli ktos ma wersje 4.0 to niech tez sie odezwie - opowie mi tylko o ewentualnych roznicach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a na goglach szukaleś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 szukalem i to sporo - wlasnie szukajac natknalem sie na ten cytat ze wyszlo FREE na Software 2.0 liczylem na to ze moze ktos z komputerowcow na tweak'u to kupil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 heh - spozniles sie odrobinke - odbebnilem swoje rok temu i ostatnio przegladajac instalki wywalilem świnksa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 hmmm rozumie ze uzywales go na uczelni ... ? jakbys mogl to popytaj znajomych - moze ktos zostawil instalke ;) dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Hehe korzystam z dwóch programów do analiz finansowych AITECH-u. Nie powiem ten PC-SHELL...taki bełkot :D . Ale widziałem ludzi, którzy cytowali żywcem w swoich opracowaniach. Ach co za ludzie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...