neotbg Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 co za grafe moge qpic za 260 zl tylko zeby to byl jakis GF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Po 1 dlaczego ma byc to Geforce a po 2 moze bys troszku się rozejzał po forum za nim zadasz pytanie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61320 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Dobra z powodu ze mialem podobny problem, niebede na ciebie krzyczal jak inni;) Znajdz na allegro.pl jakiegos GF3 powinno starczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotbg Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 no to nie Radeon bo cos Radeon mi zbytnio dobrze nie chodzi na moim kompie karte mam z kompa starego tam dobrze chodzilo a ja zmienilem GF4 MX440SDR na Radeona 9000pro i goorzej dzialal a kasy mam tylko 260 a za tyle GF3Ti nie qpie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Kupisz, kupisz poczekaj pare dni jeszcze wczoraj byly po 260zl GF3 Palita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 dokładnie, pality, prolinki i jakieś no-name'y kupisz bez problemu. będą się gorzej podkręcały i obraz może być mniej ostry ale GF3 to GF3, i tak podkręcisz sporo. a radeony są bardziej problematyczne, mogę to potwierdzić jako użytkownik ATi. neotbg : zassaj "nasty file remover" i wyrzuć z systemu sterowniki nviidii i ati oraz dx, wgraj omegi 2522 na catalystach 4.2 i DX9 i wtedy sprawdzaj jak chodzi. jeśli będzie lepiej to OK i nie wydasz kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotbg Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 no to tak sterow z nvidi napewno nie mam bo system mialem czysty sprawdze moze jeszcze te stery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...