mib Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 mam pytanie ktora z kart graficznych Nvidia czy Ati jest lepsza do CAD'a?? chodzi mi o modele np fx5200/5600 czy Radeon 9200/9600?? a moze cos ze sterszych geforce 3/4 ti?? z gory dzieki za odpowiedz!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jeśli się mylę, wszystkie można przerobić - nVIDIE na Quadro a Radeony na FireGL. Wejdź na forum Guru3D i poszukaj w sekcji RivaTuner - powinieneś znaleźć to, co Cie intreresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 MATROX G550 32 Mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 za moich czasów (projektowałem biura - daawno temu) ELSA rules. teraz wybrałbym jednak nvidię - quadro zrobisz bez problemów. jakiego cada używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...