cobex Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Kupiłem sobie grilla na allegro, w opisie podano wymiary 80X80. Chciałem go zamontować do dodatkowego wyciętego otwory z boku obudowy, niestety po otrzymaniu paczki okazało się że pasuje mi do wentyla o wymiarach 70X70. Po konsultacji ze sprzedającym stwierdziłem że albo ja jestem tępy albo koleś wciska mi jakieś fantazje. Napisał że, cytuję: ".....nie ma takiego czegoś jak grill 70X70". Tak więc, biorę linijkę, mierzę jeden i drugi bok – dosłownie, i jak w pysk strzelił 80X80. Następnie mierzę rozmiar otworów i wyszło jakieś 73X73 od środka otworów. Chciałem więc zapytać czy ze mną coś nie tak czy może powinienem w takim razie do standardowego Zalmana 80X80 kupić grill 90X90 ??? Nigdy bym nie przypuszczał że tak ciężko człowiekowi <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i zmierzyć dwa boki czegoś tam……Oczywiście o zwrocie towaru nie ma mowy. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 NIe wiem o co ci chodzi jak jest gril do wentyla 80x80 i ma rozstaw otworow 73x73 to jest dobrze tak ma kazdy gril zeby go przykrecic do otworow wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 NIe wiem o co ci chodzi jak jest gril do wentyla 80x80 i ma rozstaw otworow 73x73 to jest dobrze tak ma kazdy gril zeby go przykrecic do otworow wiatraka. No właśnie, tak myślę. Jednak koleś tak mi namieszał że musiałem się upewnić. nigdy wcześniej nie kupowałem grilla. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...