Skocz do zawartości
Adios03

Obudowa ModecomWINNER-co tam za zasilacz siedzi???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam niezla karte do podkrecania (hercules 9100 64MB na pamieciach Hynixa 4ns)ale jak tylko pojde ponad 20Mhz w gore w 3DMarku mam juz artefakty i jakos dziwnie skacze obraz.Czy to moze byc wina zasilacza?Radiatorki na pamieciach bede mial dopiero niedlugo,ale cos mi mowi ze to nie to.Wiem tez ze to zasilacz 300W,chyba codegena,ale nie jestem pewien.Jak zmienic to na jaki???Czy wystarczy Chieftec 360W z jednym wentylatorem<200zl>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedna sprawa.???Czy to rowniez wina zasilacza,gdy w biosie ustawienia procka mam na 200Mhz,a po starcie na ekranie pokazuje mi ze jest tylko 166Mhz???To dziwne bo 180Mhz jeszcze pociągnie.Nie znam sie na zasilaczach,doradzcie mi cos.Tak naprawde nie wiem nawet czy to jego wina???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasiłka w tym siedzi dokładnie ModeCom 300GT jest to by fsp realna moc 320W tak jest to nic innego jak fortron 250GTV z nalepka 300W która w sumie nie jest oszustwem bo jak wiadomo kazdy fortron daje 25-30% wiecej jak na naklejce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasiłka w tym siedzi dokładnie ModeCom 300GT jest to by fsp realna moc 320W tak jest to nic innego jak fortron 250GTV  z nalepka 300W która w sumie nie jest oszustwem bo jak wiadomo kazdy fortron daje 25-30% wiecej jak na naklejce :wink:

oszustem jestes ty fsp produkuje model 300w gt jako gt lol :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi