Skocz do zawartości
bigzzgib

Cięcie filmów dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem u kumpla bo mu sie wszystkie filmy na maksa cieły co jakies 5 s Kombinowałem z kodekami (min artykuł z cdrinfo) i nic. Pomyślałem że może coś z systemem - instalka na nowo(win2000) wszytko według cdrinfo i dalej cięciwa zmniejszałem jakość itp i nic nie dawało. potem próbowałem innych sprawdzonych u mnie packów i też nic

Komp kolgi to cel 600 płyta p6bat(maksymalny syf ten celek chodzi lekko gorzej na niej niż u mnie kiedyś 300 na 440bx) ram 256. GF 2mx 400

Poszły domniemania że komp za słaby ale kolo mówił że wsześniej u niego wszystko chulało ale na w98.

Myślicie że ma to jakieś znaczenie a może do tej syficznej płyty trzeba cos doinstalować oprócz via 4in1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz zawirusowanego kompa?? U moich dwóch kumpli tak było. Kompy chodziły jak żółwie. Zacinała się muzyka i filmy też. Nie dało sie pracować. Przeskanowałem ich dyski NAV 2004 i było po 150-180 wirusów. MOGĘ SIĘ MYLIĆ więc mnie nie wyśmiejcie za to co napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz zawirusowanego kompa?? U moich dwóch kumpli tak było. Kompy chodziły jak żółwie. Zacinała się muzyka i filmy też. Nie dało sie pracować. Przeskanowałem ich dyski NAV 2004 i było po 150-180 wirusów. MOGĘ SIĘ MYLIĆ więc mnie nie wyśmiejcie za to co napisałem.

Komp był formatowany pare dni temu a po drugie nigdy niemiał dostępu do sieci. Zresztą jak już napisałem po problemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, juz po sprawie, ale dla jasności powiem, że wirusy często "odwiedzają" nasze komputery np. po wizycie kolegi z dyskiem, ablo poprostu płycie nagranej u kolego który miał wirusy. Zresztą pewnie to wiesz, ale może się innym przydać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi