TyBiAs Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Czy wam tez przez ostatnie 2 dni nie laczy sie z serwerem gadu-gadu?? Bo u mnie nei, a cholernie mnei to denerwuje, dziwnijesze jest to ze tlen.pl tez mi sie nei laczy z jego serwerem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 u mnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 U mnie dziala... musisz miec cos u siebie spsute ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 i u mnie tez dziala i tlen tez dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 u mnie takze GG smiga bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 oj ktos ma chyba problem :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Niedawno cos siadlo , ale teraz dziala jak nalezy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hakerzy dzialaja ]:-> :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 siadlo ale to bylo z miesiac temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 u mnie od 2 tyg nic sie nie spsulo na gg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Mi tez dziala, czasem padl ze 2-3 razy, przlaczylem sie na inny serwer i jest gut, odpukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>aa.....przinstalowalem....i dlaej <span style="color:red;">[ciach!]</span>..... grrr ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a masz neta przez siec?? moze masz porty zablokowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja tam radze admina sie zapytacj jak wyglada sytuacja na froncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 u mnei sprawa sieci wyglada tak: sasiad wykupil stale z dialogu i rozlaczyl na mnie i na kumpla. A z niego jest taki admin, ze szkoda gadac. Nie sadze zeby cos poblokowal.... PS:. Kazaa tez mi sie nie laczy.....pomozcie :P Moze jakims cudem sie zablokowal jakis port u mnie? Jak to sprawdzic, odblokowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Działa :) GG -> u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 mojemu koledze z sieci dziala wszystko normalnie....czyli cos s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem, ale co? POMOCY! bez gg nei wytrzymam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 tam wzej pisales ze przeinstalowales ale co gg czy system :?: moze trza systema przeisntalnac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 gg przeinstalowaqlem gruntowaie i tlena, systemu jeszcze nei. A chyba bede musial to zrobic, ale pierw zobacze czy pomoze przywracanie systemu, ci prawda go wylacyzlem, ale jakies wczesniejsze savy powinny byc. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie ma zadnych pkt przywracania, cholera ;( Jak wystartuje z CD windowsa XP, i dam >zainstaluj windows>R(sprobuj odzyskac aktualna insta;acje windows)> to powinno pomoc? Czy zainstalwoac calkowicie od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jesli masz windows xp to moze masz firewall wlaczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 juz znalazlem problem.....symantec internet security....:P Ostatnio po zmianie liter partycji, nie chcial mi sie uruchomic, brakowalo mu jakis plikow. Wiec prawdopodobnei poblokowal porty, odinstalowalem i wsyztsko dziala :D Tylko mam stara liste konatkow, i brak archiwum, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ;/ po <span style="color:red;">[ciach!]</span> ja wczoraj usuwalem caly folder..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 no widzisz te firewale to tylko przeszkadzaja zamiast pomagac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 juz znalazlem problem.....symantec internet security....:P Ostatnio po zmianie liter partycji, nie chcial mi sie uruchomic, brakowalo mu jakis plikow. Wiec prawdopodobnei poblokowal porty, odinstalowalem i wsyztsko dziala :D Tylko mam stara liste konatkow, i brak archiwum, <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;/ po <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ja wczoraj usuwalem caly folder..... nauczka na przyszlosc :) eksportuj regularnie na server gg albo zapisuj w txt co pozniej wysylasz na jjakies konto .. ewentualnie daj opis zgubilem liste kontaktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 wlasnie dalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 jua niedlugo P2P Komunikator --==> 2 <==-- usluga takze dla NAT-ovców wyprzemy gg i wszyscy beda zadowoleni ... :-P <--ambicja no nie ?:] trzeba poczekac jakis czas... jeszcze chwileczke :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...