Skocz do zawartości
Junior

HP 3650+ Office 2003 ( word ) = problem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem przy drukowaniu tabel. Gdy zaczynam drukowac jedną tabele w pione i jedną w poziomie to zalerznie od ustawienia orietacji to albo tabela pozioma albo pionowa jest poszarpana( z prostej lini robią sie takie delikatne schodki ) a druga jest wydrukowana idealnie . nie mam pojecia co to może byś . Mam najnowsze stery ale i na starszych występował ten błąd. Próbowałem też bawic sie w ustawieniach office i drukarki i nic. Może miał ktoś miał podobną sytuacje. A jak nie to niech to może ma tą samą drukarke to niech dokłasnie poda jak jest skonfigurowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobr już se poradzilem. Starczylo przełączyś jakość drukowania na normalny. prawdopodobnie papier mój papier nie nadaje sie na tak szybkie drukowanie w trybie oszczedności. Musze popróbowac na innym papierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa. Tylko tekst drukuje normalnie w najszybszym trybie. Dopiero ja dołączy sie takie elamęty jsk ciągła linia zaczynają sie kłopoty. Po prostu przy dużej predkości druku papier sie delikatnie przesuwa. Powinni to skorygować w jakiś starach. Tak aby wolniej drukowało przy maks. oszczedności tuszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi