bigzzgib Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Są może jakieś dodatkowe misje do tej gierki a jak tak to skąd je wziąć Gierka już trochę zapomniana ale ostatnio mi się nieżle wkręciła i przedzedłem całą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Są może jakieś dodatkowe misje do tej gierki a jak tak to skąd je wziąć Gierka już trochę zapomniana ale ostatnio mi się nieżle wkręciła i przedzedłem całą Niestety nie ma! :( :( chyba ze jakies nieoficjalne - robione nowe misje przez userów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 hmmmm BTCOD bylo samo w sobie jako takim dodatkiem bo powstalo niedawno po BEL a tak wogole to do BEL byly jakies dodatkowe mapy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 chyba ze jakies nieoficjalne - robione nowe misje przez userów ! No właśnie o takie mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 prosszsze! http://www.republika.pl/kaszanpk/mis.html narx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Odkope troche temat :P Ostatnio naszla mnie ochota zeby sobie odswierzyc ta gre po 2 latach. Odkopalem plytke, wsadzilem do napedu, odpalil sie auto run, klikam instal i... nic. Setup z plyty tez nie dziala. Wie ktos czy mozna odpalic to na XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Skoro Behind Enemy Lines chodziło to i to powinno...sprawdziłbym, ale płytki na mieszkaniu nie mam... próbowałeś odpalić w trybie zgodności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Probowalem w trybie zgodnosci ze wszystkimy systemami i caly czas to samo :/ no nic bede chyba musial przejsc na inny system na czas grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 BTCOD to wg mnie najlepsza część wszystkich commandosów, najfajniej mi się w nią grało, najbardziej rozbudowana, dalsze części to tak jakby ktoś robił podróby starcrafta.. Commandos 2 to całkiem inny styl gry, a commandos 4 to fatalna pomyłka.. Tutaj masz misje z bela na BTCOD!! http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=98550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...